Noe du lurer på?
Spør oss!

Ting vi kan

Vi tilbyr komplette løsninger innen IT, kommunikasjon, sikkerhet, elektro og audiovisuelt utstyr. Vår bredde og styrke er unik i lokal målestokk. Våre selgere og teknikere er ofte på sambesøk på tvers av selskapene for på denne måten finne riktig løsning for kundene. Produktområdene smelter mer og mer sammen.

Hvis noe ikke fungerer, er det vårt ansvar å rydde opp. Vi kan ikke skylde på «den andre» leverandøren. Enkelt og greit for deg som kunde!

 

Digitale løsninger

Borg Svakstrøm AS leverer alt innen IT.

Våre kunders behov varierer veldig. Fra rådgivning om IT-strategi via infrastrukturløsninger, ASP-løsninger, nettverk, og forretningsløsninger til servere, PC’er og standard programvare.

En virksomhet er i stadig utvikling, og det samme er teknologien. Det gjør at både behov og løsninger vil endres over tid. Ta oss med på råd, vi kan hjelpe deg å få best mulig utbytte av dine investeringer.

Les mer om våre digitale løsninger

 

Kommunikasjon

Det handler ikke lenger bare om å ha summetone, bra dekning og ny mobiltelefon hvert eneste år. Det handler om så mye mer.

Les mer om våre løsninger for kommunikasjon

 

Sikkerhet

Sikkerhet må prioriteres før uhellet inntreffer – enten det gjelder brannvarsling, innbrudd, overvåkning eller adgangskontroll. Borg Svakstrøm sikrer over 200 kunder med ulike behov, alt fra en to-manns bedrift til Norges største lager.

Les mer om våre sikkerhetstjenester

 

Lyd, bilde og møterom

Hos oss får du alt du trenger innen lyd, bilde og møterom. Vi prosjekterer og skreddersyr løsninger tilpasset dine behov. Det kan være alt fra å bygge opp komplette møterom med møbler og lys, til å installere utstyr til videokonferanser og lydanlegg til mindre møterom og store saler.

Les mer om hva vi tilbyr og kontakt oss for nærmere informasjon.