Ting vi kan

Ting vi kan

Vi tilbyr komplette løsninger innen IT, kommunikasjon, sikkerhet, elektro og audiovisuelt utstyr. Vår bredde og styrke er unik i lokal målestokk. Våre selgere og teknikere er ofte på sambesøk på tvers av selskapene for på denne måten finne riktig løsning for kundene. Produktområdene smelter mer og mer sammen.

Hvis noe ikke fungerer, er det vårt ansvar å rydde opp. Vi kan ikke skylde på «den andre» leverandøren. Enkelt og greit for deg som kunde!

Digitale løsninger

Borg Svakstrøm AS leverer alt innen IT. Våre kunders behov varierer veldig. En virksomhet er i stadig utvikling, og det samme er teknologien.

Kommunikasjon

Det handler ikke lenger bare om å ha summetone, bra dekning og ny mobiltelefon hvert eneste år. Det handler om så mye mer.

Sikkerhet

Sikkerhet må prioriteres før uhellet inntreffer – enten det gjelder brannvarsling, innbrudd, overvåkning eller adgangskontroll.

Lyd, bilde og møterom

Hos oss får du alt du trenger innen lyd, bilde og møterom. Vi prosjekterer og skreddersyr løsninger tilpasset dine behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle