Digitale løsninger

Digitale løsninger

Borg Svakstrøm AS leverer alt innen IT.

Våre kunders behov varierer veldig. Fra rådgivning om IT-strategi via infrastrukturløsninger, ASP-løsninger, nettverk, og forretningsløsninger til servere, PC’er og standard programvare.

En virksomhet er i stadig utvikling, og det samme er teknologien. Det gjør at både behov og løsninger vil endres over tid. Ta oss med på råd, vi kan hjelpe deg å få best mulig utbytte av dine investeringer.

Internett

I dag forventes det raske hastigheter og tilgang uansett hvor man befinner seg. Borg Svakstrøm leverer primært fiber og bredbånd.

For bedrifter som har vanskelige internett-forhold bygger vi skreddersydde løsninger og gjør andre tilpasninger.

Nettverk

Alt fra en printer, e-post og nettlesere til et regnskapssystem er nødt til å snakke sammen. Et godt nettverk sørger for sikker samhandling mellom de ulike enhetene og gir bedriften en hverdag uten nedetid.

I din digitale bedrift er et godt nettverk helt nødvendig og vi hjelper til med å bygge en løsning som passer deres arbeidsprosesser.

Hardware

Bedrifter som bruker oss handler alt fra printere, servere, stasjonære og bærbare PCer, mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter.

Vi samarbeider med anerkjente leverandører som Apple, Dell, Samsung, Lenovo og HP for å nevne noen.

Skyløsninger (Cloud)

Flere og flere bedrifter beveger seg opp i skyen for å minimere kostnader, redusere risiko og sikre effektiv drift. Våre skytjenester er alt fra mail til avanserte serverløsninger med fagprogrammer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle