Sikkerhet

Sikkerhet

Sikkerhet må prioriteres før uhellet inntreffer – enten det gjelder brannvarsling, innbrudd, overvåkning eller adgangskontroll. Borg Svakstrøm sikrer over 200 kunder med ulike behov, alt fra en to-manns bedrift til Norges største lager.

Overvåking & Innbrudd

Du kan ikke være tilstede 24 timer i døgnet og derfor benytter våre kunder moderne overvåkningsløsninger.

Innbruddsalarmen kan du selv velge om skal varsle til egne ansatte eller vaktselskap hvis uhellet skulle inntreffe.

Adgangskontroll

Alle bør ikke ha tilgang til alt og våre løsninger sørger for at du til enhver tid vet hvem som har tilgang til hva og du kan enkelt åpne opp eller begrense tilgang fortløpende.

Adgangskontroll leveres med kort, brikker, tastatur eller app. Det hele kan kobles sammen med innbrudds- og kameraovervåkning.

Brannvarsling

Det er helt nødvendig med effektiv varsling dersom uhellet skulle inntreffe. Gode løsninger sørger for at du med større sannsynlighet kan minimere skadene.

Dårlige løsninger gir brannen mer tid til å spre seg – det har ikke du tid til.

Sykesignal

God pleie og omsorg trenger effektive hjelpemidler for å sikre rask respons når behovet melder seg. Med moderne løsninger bidrar vi til en trygg og god hverdag for både ansatte og pasienter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle